مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام. تقریبا اکثر وسایل بزرگ جهیزیه خانومم رو من تهیه کردم. هفت قلم کالا از جمله فرش و یخچال و غیره
در قباله نیز اومده که این کالاها رو بایستی من تهیه کنم و حتی خانواده عروس یک قبض اقساطی به مبلغ 5 میلیون تومان بابت خرید کالا از من گرفت که بعد از خرید کالاها اون رو پس گرفتم. اما الان خانومم با لیست سیاهه به شورا مراجعه کرده و تمام اجناس رو مطالبه کرده. آیا با داشتن این قبض و با توجه به این که لیست سیاهه توسط ما امضاء نشده، قانونا میتونه همه اساس من رو ببره؟

پاسخ ها :

استرداد جهیزیه توسط زوجه اثبات خرید جهیزیه لیست سیاهه جهیزیه عدم امضای لیست جهیزیه استرداد جهیزیه جهیزیه