مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ربا

با سلام.
من از یک نفر 30 میلیون تومن پول گرفتم که در بورس سرمایه گذاری کنم.
برای او چک 60 میلیونی کشیدم. یک سال هست و قرارداد هم بینمون نوشته نشده. حالا 6 ماه گذشته و بورس کلا ریخت. من کلی ضرر کردم.
به او میگم بیا اصل پولت رو بگیر با سود بانکی قبول نمیکنه. میگه من 60 میلیون رو میخوام و کاری به ضرر و زیان ندارم.
میتونم از او شکایت کنم بابت ربا؟ چک حقوقی یا کیفری؟ چک در وجه خودش هست بدون قید شرط و یا چیزی دیگر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ثابت کنید که فقط 30 میلیون از او قرض گرفته اید با دو شاهد مرد یا واریز سی میلیون پول به حساب شما

در صورت تمایل تماس بگیرید