مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری در خرید و فروش ماشین

سلام عرض ادب به وکلای محترم
((خواهشاً راهنمایی فرمایید))
بنده خودم بصورت محدود خرید و فروش ماشین میکردم دوسال پیش 230 میلیون تومان سرمایه گذاری برای خرید و فروش ماشین با همکار اداره که که سرمایه زیادی داشت با اصرار وی که تخصص داری و با هم به ایشان کار کنیم تعداد معاملاتمون بیشتر بشه دادم تا بیشتر فعالیت کنیم ...که خودم هم فعالیت زیادی در خرید و فروش ایشان میکردم که مبایعه نامه ها هم دارم یا خریدارم یا شاهد یا فروشنده ....در طول دوسال مبلغ با سود مشارکت و مبالغی اضافه سرمایه جداگانه که نقدا به حسابش واریز کردم سرمایه ام شد 1/100 میلیارد تومان و قردادادی بین دونفرمون هم نوشتیم تحت عنوان سرمایه گذاری در خرید و فروش خودرو بمدت2 ماهه که مبلغ و سود وزیان 40 درصد من و 60 درصد ایشان و شماره چکهای سرمایه که از طرف گرفتم
توی قرارداد نوشتم و نوشتیم در پایان قرداد باید حساب کتاب کنیم چک سرمایه درصورت تمایل سرمایگذار قابل وصول واگر خواست میتواند تمدید کند که چند مرحله هم تمدید شد سودها اضافه میشد به سرمایه ام و نقدا هم جداگانه به حساب وی ریختم
ضمنا طی دوسال مبلغ 150 میلیون از اصل پولم رو طلب کردم که به حسابم ریخت و 50 میلیون هم جداگانه طی دوسال 500 هزار تومان و 1 میلیون و دو میلیون بابت توافق شفاهیمون برای حق العمل و ماشینم که در اختیار کار بود و قولنامه که می‌نوشتم به حسابم ریخت
جمع طلب من از ایشان تا الان شده 1/600میلیارد
جمع واریز ایشان 200 میلیون با توضیحاتی که راجبش دادم
و بعد از چند مورد شبیه من که پول مردم رو بالا کشیده و ناپدید کرده و افتاده زندان و مبالغ رو پنهان کرده رفته
((شکایت ربا)) مطرح کرده و چک‌ها رو من اجراییه گرفتم
الان مدعی شده چکهای من بیشتر از مبالغ واریزی و طلب ایشانه و 200 میلیون هم گرفته
الف: من اصل مبلغم رو نگرفتم
ب: دوسال سود معاملاتمون و مشارکت و سرمایه گذاری رو ربا ادعا کرده
ج: سود معاملات رو حساب نمیکنه و به همه میگه پولا خودم بوده و پولایی که ریختم حسابتون رباست ....تکلیف چیست؟؟؟ آیا ربا بوده

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد