مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در صورت واریز وجه

سلام، خسته نباشید. از یک پیج در اینستاگرام لباس خریدم ولی بعد از چند روز بلاکم کرد و کالا رو ارسال نکرد. پولی که واریز کردم زیاد نبود ولی میخوام جلوی این دزد ها و کلاهبردار ها گرفته بشه. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر طرف رو بشناسید از طریق دادخواست حقوقی می توان مطالبه وجه پرداختی رو انجام داد وگرنه تنها کاری که می توانید بکنید اینه که دیگه ساده لوحی نکنید