مشاوره حقوقی رایگان - دعوت به فساد

سلام. همسر من دو سال پیش به همراه یکی از دوستانش اقدام به فروش تیکت جهت شرکت در پارتی میکنه و در مهمونی میگیرن همه رو و مقدار کمی مشروبات الکی هم بوده. الان حکم دادگاه به شش سال حبس تعزیری بود و اعتراض کردیم برای تجدید نظر. حالا شش سال به نظرتون زیاد نیست و ممکن هست در تجدید نظر حکم عوض بشه؟
همسر من خیلی پشیمون هست و تا الان جرمی مرتکب نشده و من دو تا بچه کوچیک دارم. درآمدی هم ندارم. به نظرتون امکانش هست تعلیق کنن یا حکم به جز زندان بدهند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعید است لیکن در تجدید نظر خواهی در صورت دفاع مناسب امیدی است