مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. من یک واحد آپارتمان با وام مسکن به نام همسرم خریداری کرده ام که ماهیانه مبلغ 3 میلیون تومان که میشه نصف حقوقم بابت اقساط ماهیانه پرداخت میکنم. از آن جا که یک واحد 50 متری، یک زمین قولنامه ای و یک خودرو ارزان قیمت به نام خودم از قدیم دارم، میخواستم ببینم که اگر درخواست مهریه بده؛
1- خونه ای که بنامش خریدم رو میشه از مهریه اش کم کرد؟
2- بابت مابقی مهریه میتونم بر حسب حقوقم قسط بندی کنم یا چیز هایی که به نام من هست را از من میگیرن؟ مهریه همسرم 114 سکه هست و ارزش همه چیزهایی که به نام من هست تقریبا همون 114 سکه هست.

پاسخ ها :

ملک به نام همسر به عنوان مهریه توقیف اموال بابت مهریه مهریه