مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو

سلام، خسته نباشید. من یک زن سی و دو ساله هستم و ازدواج دوم من صیغه دائم است اما در حال جدا شدن هستم. قبل از ازدواج من ماشین همسر آینده ام رو خریدم مبلغ شصت و سه میلیون و دو میلیون خودم بابت تنظیم سند به بنگاه دادم و پول رو بعد به همسرم داخل ماشین دادم و بنگاه سه بار از این آقا پرسید پول رو دریافت کردی گفت بله شاهد دیگه ای هم بوده شاهد حرف های این آقا ولی همسر من بعد از این که پشیمان شد از معامله کردن با من هم خواست پول من رو بخوره و هم قولنامه ماشین رو از من بگیره وقتی متوجه شدم و کپی بهش دادم از قولنامه متوجه پلیدی اش شدم به همراه پسرش داروهای افسردگی پسرش رو به زور به من دادن و راهی بیمارستان شدم. هفت روز در کما و بیست و هشت روز در بیمارستان بستری بودم. همسرم با ماشین من فراری است. حالا ادعا کرده پولی رد و بدل نشده و شکایت کرده و شاهد دو تا داماداش و همسایه بغل دستی اش رو قرار هست بیاره. در صورتی که زیر قولنامه همسرم امضا و انگشت زده و شاهد حتی دوربین هستش اما شاهدین که نبوده و امضا نکردن. متاسفانه خانم وکیل ... وکیل همسرم این آقا رو خوب میشناسن که دروغگو، کلاهبردار و دزد است ولی به عنوان یک زن حقوق من رو نادیده میگیره. من اصلا این وکیلی که حرف های یک مرد دروغگو رو قبول میکنه قبول ندارم من پول نقد داخل ماشین به همسرم دادم. من از پانزده سالگی کار میکنم سال ها در امداد و نجات بودم. مطب های خصوصی کار کردم. تهران و شاهرود کار کردم. قرعه کشی چندین سال گذاشتم متاسفانه بانک پول گذاشتم ورشکسته کردن و با بدبختی و سختی پولم رو گرفتم. جهیزیه من رو این آقا برداشته و نمیده. مجبور شدم قانونی عمل کنم رای صادر شده اما باز اجرایه زدم ممکن هست وسایل من رو فروخته باشه.متوجه شدم این آقا اصلا جانباز بیست و پنج درصد نیست و حقوقی دریافت نمیکنه. همسر چهارم هستم و جدیدا دوباره با خانمی وصلت کرده تمام طلاها و پول هایش رو گرفته و فرار کرده.حکایت خودم. اما به خاطر این که بنده رو با اسلحه و چاقو تهدید کرده حکم جلبش اومده و این آقا تهمت زده به من من دیوانه ام و فریب در ازدواج. بهش گفتم من پونزده سال قبل بیمارستان بستری شدم و شوک درمانی شدم و تحت بهزیستی هستم اما حالا انکار کرده به خاطر مهریه و دروغ کذب من رو شوهر و دو تا بچه دارم و کریستالی هستم. لایحه دادم مکالمه بیست دقیقه ای و شاهد دارم به خاطر دروغگو بودن این آقا و همسر سابقش به خاطر مشکلات روانی این آقا سکته کرد. همسرم در داخل حیاط پدرش گلها گرس کاشته بود و سیگاری مصرف میکرد دچار توهم میشد یک جا خیره میشد و واقیعت و رویا رو تشخیص نمیداد. شب ها به من حمله میکرد چند بار گلویم رو فشار داد و مشت به دماغ من زد صورتم خونی شد و بار ها و بار ها در روز کتکم میزد و اجازه دیدن خانواده ام رو نمیداد و همش فحش و ناسزا و بیرونم میکرد. پسرش همیشه مشروب میخورد و خانه میاورد . لطفا راهنمایی کنید من رو.

پاسخ ها :

اثبات مالکیت خودرو ضرب و جرح زوجه توسط زوج بردن جهیزیه توسط زوج فحاشی به زوجه مالکیت خودرو خودرو