مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

با سلام.
در تاریخ 99/6/3 ملکی را با مبایعه نامه فروختیم. خریدار مقداری از ثمن را پرداخت نمود. در قسمت توضیحات مبایعه نامه شرط کردیم که در تاریخ 99/6/25 با دریافت مابقی ثمن وکالت بلاعزل به خریدار ارائه دهیم.
در موعد مقرر خریدار مابقی ثمن را پرداخت ننمود بدان جهت وکالت بلاعزل داده نشد. بنده در تاریخ یاد شده به دفتر ثبت مراجعه و تا آخر وقت اداری در آن جا حضور داشتم.
پس از دو روز (99/6/27) اظهاز نامه فسخ طبق شروط مبایعه نامه به خریدار ارسال نمودم. در جواب اظهارنامه خریدار انتقال سند رسمی را بهانه کرد.
مطابق شروط اختلاف در مبایعه نامه به داوری استان مراجعه کردم. مطابق مدارک داوری رای به فسخ مبایعه نامه دادند.
آیا خریدار علیرغم شرط وکالت بلاعزل می تواند با تمسک به درخواست سند، درخواست ابطال رای داوری را بخواهد؟
بنده مشکلی در انتقال سند نداشتم و طبق درخواست خریدار با وکالت بلاعزل موافقت کردم. آیا دادگاه می تواند بدون توجه به شرط وکالت بلاعزل اینجانب را ملزم به انتقال سند رسمی نماید؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام...باتوجه به اقدامات به عمل امده رای داور صحیح بوده ودلیلی برای بطلان رای داوری وجود نداره