مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض مجدد به مالیات

با سلام و احترام.
بنده پارسال به مالیاتی که برای من صادر شده بود اعتراض کردم منتهی این مبلغ رو قسط بندی کردند و اینجانب متاسفانه موفق به پرداخت نشدم و چک ها برگشت خوردند. حال امسال میخواهم مجدد به مبلغی که چند برابر شده اعتراض کنم ( در صورتی که بنده مالکیت هیچ سندی را ندارم و درآمدم نسبت به مالیات صادر شده بسیار ناچیز است) حال میتوانم مجددا با دیوان عدالت امور اداری اعتراض کنم؟ اگر میتوانم چقدر زمان میبرد تا اعتراض بنده به جایی برسد؟

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود شما می تونید اعتراض کنید وزمانش رو من نمیدونم چقد طول میکشه وشما بازهم میتونید قسطی کنید