مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب کارمند

با سلام و عرض ادب.
بنده مدت حدود 17 سال کارمند پیمانی اداره ای بودم که حسب بند 2 ماده 2 قانون گزینش ( الزام عملی به احکام اسلامی ) اخراج شدم. کارگزینی استان چند مرتبه به بنده زنگ زده که آقا بیا تسویه حساب کن. از آن طرف خود گزینش میگه تسویه حساب نکن و برو اعتراض بزن چون اگر اعتراض نکنی و تسویه حسابت رو انجام بدی، هیچی شامل حالت نمیشه. میخواستم بپرسم جریان چی هست؟ آیا درست هست؟ اگر برم تسویه حساب کنم هیچی شامل من نمیشه و اگر هم این طور نیست چه چیزهایی به بنده تعلق میگیرد؟
ممنون و متشکرم اگر جواب من رو بدید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی به سازمان مربوطه دارد مشخص نشده سازمان کشوری است یا لشگری یا ‌،،،،