مشاوره حقوقی رایگان - سرقت جهیزیه

با سلام.
بنده و همسرم به دلیل اختلافات در حال جدایی هستیم.
مدتی پیش خانومم به همراه برادرش چند کارگر گرفتن و تمامی اسباب و وسیله های خونه رو ( که مالکیت حدود 90 درصدش برای من بود و تمامی فاکتور های رسمی و سیستمی خودم رو به دادگاهی که خانومم برای استرداد جهزیه شکایت کرده بود ارائه کردم و کارشناسی فاکتور های من رو تائید کرده بود و منتظر رای بودیم برای تفکیک وسایل هر کدوممون) سر صبح زمانی که من خونه نبودم بار کامیون کردن و قصد خروج از شهرک محل زندگیمون داشتن که از نگهبانی با بنده تماس گرفتن و اطلاع دادن که خانومم به همراه برادرشون و یک راننده کامیون دارن بار رو خارج میکنن و به سرقت میبرن و هر چقدر از نگهبانی بهشون اخطار میدن گوش نمیدن.
من خودم رو رسوندم خونه و دم نگهبانی به همراه نگهبان مانع خروج کامیون شدیم ولی خانومم با پرخاش و فحاشی و سر و صدا به سمت من اومد و برادر خانومم از پشت به من حمله کرد و گردنم رو گرفت و به زمین انداخت. من رو مهار کردن و خانومم خروجی شهرک رو باز کرد و راننده کامیون علی رغم هشدار نگهبان و دیدن درگیری از شهرک خارج شد و اسباب من رو بردن. لازم به ذکر هست که دوربین مدار بسته شهرک فیلم تمامی این ها رو ضبط کرده و من با استناد به فیلم دوربین مدار بسته و شهادت شهود که یک نفر نگهبان و دیگری از ساکنین شهرک بوده، شکایت کیفری علیه هر سه نفر ( خانومم، برادر خانومم و راننده کامیون) نمودم.
دادگاه سه بار خانومم رو که متهم ردیف اول بوده احضار کرده اما ایشون حاضر نشدند.
دادیار خانومم رو محکوم به پرداخت 100 میلیون تومان کرده و دستور تامین خواسته که در اجرای احکام به بنده گفتن به معنی مسدودی تمامی حساب های خانومم هستش رو داد اما بعد از چک کردن متوجه شدیم که تمامی حساب هاش رو خالی کرده. قاضی گفته تا چند روز آینده دستور جلب خانومم رو هم طبق قانون صادر میکنه.
خانومم قبلا بارها اعلام کرده به من که اگر وسایل رو مجبور شم به تو برگردونم همشون رو خراب میکنم و بهشون آسیب میزنم و به همه هم میگم از قبل این طوری بود. آیا خانومم میتونه به جای 100 میلیون تومان وسایلم رو کثیف و خراب کنه و برگردونه یا حتما باید همون 100 میلیون تومان رو به من بده؟ میتونم قبول نکنم وسایل رو بگیرم و به جاش همون ارزش مالی اش که 100 میلیون تومان هست رو بگیرم؟
مجازات برادرش که از پشت به من حمله کرد و من رو انداخت روی زمین تا خانومم بتونه خروجی شهرک رو باز کنه و مجازات راننده کامیون که باهاشون همکاری کرد و علی رغم هشدار های پیاپی من و نگهبان با رو خارج کرد و برد چی هست؟
اگر خانومم اموالم و یا پولش رو که همون 100 میلیون که قاضی و کارشناس تعیین کردن رو به من برگردونه، میتونم رضایت ندم؟ جنبه عمومی جرم براش چقدر هست و مجازات خانومم چی هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مشخص نکردید که ایا پرونده شما در مرحله دادسرا است یا حکم قطعی صادر شده است
اگر در مرحله دادسرا باشد باید پرونده شما به دادگاه ارسال بشود تا حکم صادر بشود و قطعی بشود و در مرحله دادگاه همسر شما می تواند اعلام کند که حاضر است وسایل را برگرداند و سپس قاضی دادگاه در مورد وسایل حکم صادر می کند و احتمال دارد که همسر شمارا به مبلغ
100 میلیون محکوم نکند و همسر شما را الزام به استرداد وسایل نماید
برادر خانم شما هم احتمالا به جرم مشارکت یا معاونت محکوم می شود مگر در دادگاه از خود دفاع کند
اگر شما شکایت سرقت کرده باشید در صورت رضایت شما باز هم همسر شما از جنبه عمومی جرم محکوم می شود
و شما می توانید که رضایت ندهید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید