مشاوره حقوقی رایگان - مستمری همسر در صورت ازدواج مجدد زن

سلام. من 23 ساله و بدون فرزند هستم. همسرم سه سال بیمه داشت و فوت شده.
مستمری بگیر همسرم هستم. طبق قانون حمایت از خانواده در سال 92 گفته شده که با ازدواج مجدد حقوق قطع نمیشه. اگر ازدواج مجدد دائم داشته باشم حقوق و بیمه مستمری بنده همچنان واریز میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که واریز میشه یا خیر؟

پاسخ ها :

مستمری همسر در صورت ازدواج مجدد زن مستمری همسر متوفی پس از ازدواج مجدد مستمری بازماندگان قوانین مستمری مستمری