مشاوره حقوقی رایگان - فک پلمب ملک

سلام و عرض ادب.
اینجانب مرکز درمانی دارم که تقریبا 3 ماه پیش از طرف سازمان نظام پزشکی پلمب شده و به دلیل این که در مجموعه گل و گیاه و تعداد زیاد ماهی های درمانی ( فیش اسپا ) وجود دارد که بنده مخفیانه جهت رسیدگی وارد ساختمان شدم و فک پلمبی از طرف من نبوده. برچسب‌های پلمب که از بیرون زده بودن به علت برف و بارون یا کنده و یا پاره شده بودن. لطف راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
فک پلمپ تخلف است
لطفادرصوتی که موجودزنده درمحل وجودداره ازطریق مامورویامقام دستوردهنده درخواست رسدگی بموضوع نمایید