مشاوره حقوقی رایگان - برای اعتراض به رای کمیسیون پزشکی گواهینامه

سلام.
برادر من در سال 74 در سن 14 سالگی که عابر پیاده بود با یک خودرو تصادف کرد و از ناحیه گردن مورد عمل جراحی قرار گرفت. بعد از 25 سال چند بار گواهینامه اش را بدون هیچ مشکلی 5 ساله و بعد از آن 10 ساله تمدید کرده است. ولی در خرداد 99 که برای تمدید به معاینه چشم رفت، به خاطر خط های خیلی کمرنگ دستش به کمیسیون پزشکی فرستادند. غافل از این که حتی به آثار عمل جراحی روی گردنش دقت نکردند که در نتیجه با وجود توضیح برادرم به خاطر تصادف رای به گواهینامه 3 ساله دادند. ما به بیمارستان مربوطه جهت گرفتن گواهی مراجعه کردیم ولی متاسفانه گفتند مدارک بعد از 10 سال امحا میشود. حال با توجه به این که برای اثبات تصادف مدرکی ندارم و این که راحت با سرنوشت و آینده افراد بازی میکنند، چگونه میتونم اعتراض کنم و ثابت کنم که نظر کمیسیون پزشکی فقط از روی عادت و وظیفه بوده نه از روی عقل و منطق که بتونم رای کمیسیون را برگردونم که گواهینامه را بر اساس حق برادرم صادر کنند. چون احتمال زیاد با این رای حتی نمیتوان پایه یک هم گرفت.
میشه لطفا راهنمایی ام کنید که چی کار باید بکنم و به کجا برای اعتراض بروم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
من متوجه پرسش شمانشدم!برای تمیدیدگواهی نامه صرفا تست بینایی صورت می گیرد وخط وخطوط دست اساسامربوط به زیبابی است نه توان رانندگی!!بهرحال درصورت امکان به نظرکمیسیون اعتراض فرمایید مدارکی که وقوع تصادف رو ثابت می کندویا انجام عمل جراحی وگواهی پزشکی که دران زمان صادرشده،دلیل بروقوع حادثه است !نهایتامی توانیدبارجوع به پزشک جراحتون وتایید ایشان اقدام پرشکی روثابت نمایید