مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثارگری

با سلام.
من اکنون جزء پرسنل پایور هستم و قبل از استخدام در ارتش دو سال خدمت سربازی را در سال های 1371 و 1372 در لشگر 64 ارومیه مشغول به خدمت سربازی بودم. ( با توجه به این که خدمت در لشکر 64 ارومیه در آن سال ها برای پرسنل پایور منطقه عملیاتی محسوب گردیده‌ است) و من از سال 1373 به استخدام ارتش درآمدم. چگونه میتوانم از مدت خدمت عملیاتی مذکور برخوردار شوم و کارت ایثارگری بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

سلام به لشگر ارومیه مراجعه کنید اگر محل خدمت شما همون ارومیه بوده به شما کارت ایثارگری داده خواهد شد