مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت اداری برای سختی کار

سلام و عرض ادب.
بنده ... هستم از شهرستان فامنین استان همدان مدرک دیپلم دارم و دوره فوریت های پزشکی دیدم. در آزمایشگاه تشخیص طبی در شهرستان با عنوان نمونه گیر خدمت کردم و قبل از استخدام 5 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتم و خدمت خود را نیز به سابقه خود اضافه کردم. تاکنون 27 سال سابقه کار دارم و برای 20 سال آزمایشگاه تقاضای مشاغل سخت و زیان کردم، رد شد و درخواست تجدید نظر کردم و دوباره رد شده. لطفا راهنمایی نمایید. آیا میتوانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم و چگونه؟
متشکر و ممنونم.

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما میتوانید ظرف 3ماه از تاریخ رای قطعی در دیوان عدالت نسبت به رای صادره اعتراض کنید سعی کنید از دسته بندی مشاغل سخت که شغل شما هم در آن گروه بندی قرار دارد پیوست کنید