مشاوره حقوقی رایگان - تمدید پاسپورت در صورت مفقودی شناسنامه

با سلام و عرض خسته نباشید.
احتراما، اینجانب از حدود 2 سال پیش در حال مطالعه و پیگیری و جستجوی کار مناسب مطابق تجارب شغلی و تخصصی خود، در پروژه های کشور عمان بوده ام. خوشبختانه به یاری و لطف خدای بزرگ، موقعیتی مناسب با شرایط نسبتا مورد نظر مهیا گردیده است و هم اکنون در حال انجام مراحل قانونی می باشم که به دلیل خاتمه مدت زمان اعتبار پاسپورت، نیاز به درخواست تمدید از طریق دفاتر پلیس 10 بوده ولی متاسفانه متوجه مفقودی اصل شناسنامه خود شده ام. لذا استدعا دارد با توجه به کامل بودن تمامی مدارک شناسایی و هویتی بنده، به دلیل طول زمان زیاد جهت آماده شدن شناسنامه المثنی که باعث از دست دادن موقعیت شغلی فوق پس از 2 سال تلاش و پشتکار بی وقفه خواهد شد، بنده حقیر را در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که چگونه و از چه طریق میتوانم با کمک شما این مشکل بزرگ را حل نموده و شغل جدید را از دست نداده تا در مقابل خود، همسر و فرزندم شرمنده نگردم و البته از این تجربه نیز به یاری شما درس جدیدی بیاموزم؟
باتشکر فراوان.

پاسخ ها :

تمدید پاسپورت در صورت مفقودی شناسنامه تمدید پاسپورت مفقودی شناسنامه پاسپورت شناسنامه