مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو

با سلام. بنده طبق برگه کارشناسی دادگاه در مزاید شرکت نموده ام و اکنون برنده شدم و یک ماه است که پول مزایده را واریز کردم. امروز بعد از یک ماه متوجه شدم که داخل برگ سبز ماشین نوشته شاسی دستکوب شده. در حالی ک در برگ کارشناسی و اعلامیه مزایده هیچی قید نشده. آیا بنده میتوانم ادعای خسارت یا این که درخواست بدم که از قیمت ماشین باید کم بشه

پاسخ ها :

برنده شدن در مزایده خودرو دستکوب بودن شاسی خودرو مطالبه خسارت خودرو معیوب خودرو مزایده ای خودرو مزایده