مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو

چرا در مزایده قیمت خودرو خیلی پایین قرار داده میشه مثلا من خوندم پژو مدل 98 30 میلیون ....
سوال بعدی چگونه در مزایده برنده بشیم؟
چگونه از آمار خودروهای مزایده ای مطلع بشیم

پاسخ ها :

محمد حسن شاهواری

جناب آقای محمد حسن شاهواری :

سلام. تعیین قیمت توسط کارشناس رسمی دادگستری صورت می‌گیرد. نحوه برنده شدن شرکت در مزایده ای است که از طریق اجرای احکام انجام میشود و اطلاعات آن در تابلو اعلانات دادگستری نصب می‌شود.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود: قیمت گذاری هر مالی در مرحله کارشناسی همیشه از قیمت معاملاتی اموال کمتر است. طبق قانون برای شرکت در مزایده 10% از مبلغ پایه را به صندوق دادگستری واریز و سپس از مال یا ملک بازدید و در جلسه مزایده شرکت میکنید. کلیه مزایده ها در سایت (پایگاه اطلاع رسانی مزایده های کشور) قابل دسترسی است.