مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در انجام تعهدات پیمانکار

با سلام. آیا از پیمانکار بدون قرارداد که حتی بیشتر پول های پرداختی را خواسته به حساب افراد خانواده اش واریز شود، میتوان به خاطر عدم ساخت به موقع ساختمان و وارد کردن ضرر و زیان شکایت کرد؟

پاسخ ها :

تاخیر در انجام تعهدات پیمانکار ساختمان خسارت تاخیر در انجام تعهدات پیمانکار تعهدات پیمانکاری شکایت از پیمانکار ساختمان پیمانکار ساختمان پیمانکار