مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم پارکینگ مشاع ساختمان

سلام. بنده در سال 95 یک واحد اپارتمان خریداری کرده ام که مشارکت در ساخت بوده و سه طبقه مربوط به پیمان کار و دو طبقه مربوط به صاحب زمین می باشد. به گفته آن ها همه چیز 60 _ 40 یعنی 60 درصد پیمان کار و 40 درصد صاحب زمین و سند باید ذی نفع باشند. پیمان کار وسط کار دیگر کار ها رو جا میزاره و میره و خودمون یعنی صاحب واحد ها پرداخت تمام هزینه ها رو به عهده گرفتیم. حتی شهرداری و پایان کار. در آخر صاحب سند پارکینگ ها رو مساوی تقسیم کرده و پارکینگ که دارای مزاحم رو در سند به ما داده و پارکینگ بقیه که 4 واحد هست خودش برده. حالا ما چطوری برای این شکایت کنیم که پارکینگ پس بگیریم و سند درست کنیم و خسارت تاخیر بگیرم؟

پاسخ ها :

تقسیم پارکینگ مشاع ساختمان پس گرفتن پارکینگ تاخیر در انجام تعهدات پیمانکار ساختمان مطالبه خسارت تاخیر در تحویل ملک قوانین خرید و فروش ملک پارکینگ مشاع مشارکت در ساخت