مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه بازداشت

سلام. من 5 ماه پیش یک اشتباهی کردم با دو لیتر مشروب من و سه نفر از دوستانم رو در ماشین گرفتن که مال من نبود و من خبری ازش نداشتم. یک شب در بازداشتگاه بودم اما صبح به دادگستری رفتیم و بازپرس بدون درخواست هیچ فیش حقوقی من رو آزاد کرد. نه اثر انگشتی، نه عکسی و نه جریمه ای. ولی گفتن باید برای تکمیل این پرونده باید در سامانه ثنا ثبت نام کنید. چون که یکی از این دوستان همون شب فرار کرد و گفتن باید فرد متواری هم حضور داشته باشد بعد اطلاع میدیم و هنوز پرونده کامل نشده و قرار نهایی اعلام نشده. من در این اتفاق، فقط یک شب در بازداشتگاه بودم و در ثنا ثبت نام کردم. همین. الان دانشجو معلم هستم و اداره از من گواهی عدم سوء پیشینه میخواد و میترسم مشکلی پیش بیاد. لطفا کمکم کنید. آیا این موارد درج شده و از اون اطلاع پیدا میکنن؟

پاسخ ها :

سوء پیشینه بازداشت موقت سوء پیشینه مشروبات الکلی گواهی عدم سوء پیشینه برای استخدام استخدام آموزش و پرورش سوء پیشینه استخدام