مشاوره حقوقی رایگان - پاس نشدن چک در معامله کالا

سلام. من جنس فروختم و چکی از شخصی که نمیشناختم دریافت کردم. بعد از دریافت، گوشی ایشان خاموش شد. الان چک پاس نشده و اقدام قانونی کردم. صاحب چک تمام حساب های بانکی اش خالی هست و هیچ چیزی به نام او نیست. چطور میتوانم مبلغ چک را مطالبه نمایم؟ لطفا جواب بدید. با تشکر.

پاسخ ها :

پاس نشدن چک در معامله کالا پاس نشدن چک معامله مطالبه وجه چک چک