مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ملک

باسلام. بنده سال 94 ملکی را خریداری کردم که سال 96 قرار به تنظیم سند بود و فروشنده به دلیل مشکلات شهرداری و پایانکار در محضر حاضر نشد و بنده عدم حضور گرفتم و شکایت الزام به تنظیم سند و دریافت خسارت نیز مطرح کردم. الان فروشنده بعد از 4 سال اظهارنامه فرستاده که آماده سند زدن است. اما هنوز رای دادگاه به دلیل مشکلاتی که فروشنده مطرح کرده بود صادر نشده. بنده در محضر حاضر شدم اما فروشنده به دلیل این که مابقی ثمن را همراه نداشتم از انتقال سند سر باز زد. در صورتی که خسارتی که بابت دیرکرد سند باید به اینجانب بدهند سه برابر مابقی ثمن می باشد. حال بنده با توجه به این که هنوز رای دادگاه نیامده چه کاری باید انجام دهم؟ چون پولی هم ندارم بابت سند به فروشنده پرداخت کنم.

پاسخ ها :

شکایت الزام به تنظیم سند اظهارنامه تنظیم سند عدم انتقال سند به دلیل عدم پرداخت مابقی ثمن معامله خسارت تاخیر در انتقال سند انتقال سند ملک قوانین خرید و فروش ملک ملک