مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک خودرو توسط فروشنده

با سلام. بنده با وکالت فروش جامع و مبایعه نامه، برج 2 سال جاری یک پراید خریدم. اما وکالت نامه از حیث تعویض پلاک برج 6 یعنی 3 ماه وقتش گذشته الان فروشنده حاضر به فک پلاک نیست و بنده هم میخواهم ماشین رو بفروشم.
1. اظهارنامه جهت تعویض پلاک بدم و بعد از آن تفویض وکالت فروش به شخص خریدار از بنده کنم اشکالی نداره؟
2. میتوان در صورت تفویض وکالت فروش از طرف بنده به نام شخص ثالث دادخواست شماره داد؟
3. به خاطر عدم تعویض پلاک از طرف خریدار در وقت مقرر در وکالت نامه جرم و ضرر و زیانی برای وکیل دارد یا نه؟

پاسخ ها :

عدم فک پلاک خودرو توسط فروشنده اظهارنامه تعویض پلاک خودرو تفویض وکالت فروش خودرو اتمام مهلت وکالت تعویض پلاک خودرو وکالت تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو قوانین خرید و فروش خودرو