مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه عوارض توسط دهیاری

سلام و عرض احترام. بنده از برج هشت پارسال بنگاه مشاور املاک و مستغلات در یک روستای با جمعیت چهارصد خانوار راه اندازی کردم. با توجه به این که جواز کسب هم دارم دهیاری و شورای شهر دارن قولنامه دستی تنظیم می کنند. میخواستم ببینم باید چی کار کنم که با توجه به این که از طرف اتحادیه هم نامه دادن که کسی قولنامه تنظیم کرد به نزد مشاور املاک بفرستن. ولی شورا و دهیار همکاری نمیکنن و از بنده هم شاکی شدن که باید عوارض بدم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مردم قانونا الزامی ندارند که به مشاور املاک برای تنطیم مبایعه نامه مراجعه کنند