مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اثر انگشت متوفی

سلام. اثر انگشت یک نفر پای ورقه ای است که یک تکه زمین را به عروس و پسرش، بدون شاهد میبخشد. حالا آن شخص فوت شده است. از کجا میتوانیم بفهمیم که اثر انگشت واقعی است یا جعلی؟ با توجه به فوت شخص؟ ممنون.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

معمولا در چنین مواقعی رویه به این شکل هست که کارشناسان مربوطه براساس امضا یا اثر انگشت پای سند با اسناد قبلی از متوفی مقایسه میکنن برای توضیح مفصل تر و مشاوره در اینخصوص میتونید تماس بگیرید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.
شکایت جعل مطرح کنید اون برگه به کارشناسی ارجاع و با اثر انگشت متوفی در اسنادی که سابقا در سند ازدواج ویا دفترخونه ای اثر انگشت زده مطابقت میشه