مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مزایا کار از کارفرما

با سلام. من بازنشسته ناجا بودم و از سال 93 تا سال 98 در یکی از موسسات بانکی با قرارداد 90 روزه که مدام تمدید میشد به صورت حق‌الزحمه در قبال رسیدگی به پرونده های اجرایی کار کردم. هر ماه فقط به میزان عملکرد حق الزحمه دریافت کرده ام و هیچ گونه عیدی، پاداش، حق مرخصی، بن کارگری، حق بیمه و غیره دریافت ننموده ام و اخیرا متوجه شدم که حق من ضایع شده و در قراردادهای قبلی در تبصره قید شده حق‌الزحمه پرداختی شامل عیدی، پاداش و غیره می شود. آیا من میتوانم موارد فوق را با طرح شکایتی اخذ کنم یا خیر؟ لطفاً راهنمایی کنید. در ضمن آیا ماهانه که در قبال عملکرد به من پولی پرداخت شده در صورت شکایت جزء پرداختی ها محسوب میشود یا خیر؟ ممنون میشم.

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام بامراجعه به اداره کار وشکایت ورسیدگی درهییت حل اختلاف اداره کار نسبت به مطالبات قانونی خود اقدام کنیدومبالغ دریافتی نیز جزءدریافتی محسوب میشود