مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای پزشکی قانونی

سلام. مادرم 5 ماه پیش تصادف کرده و از دو استخوان سر زانو دچار شکستگی شد. پس از بردن به بیمارستان دولتی با وجود وخامت وضعیت کرونا و کثیف بودن بیمارستان، بیمارستان را تغییر دادیم و تحت عمل جراحی قرار گرفتند. هزینه بیمارستان، عمل، پلاتین، فیزیوتراپی، ویزیت دکتر و... بالغ بر 17 میلیون شد. پس از چهار ماه طول درمان زانو حدود 70 درجه تا میخورد. در رای پزشک قانونی موردی در رابطه با نقص عضو پای مادرم قید نشده و اعلام معیوب بهبود یافتگی ابلاغ شده. از طرفی هزینه های درمانی را هم بیمه قبول دار نیست و به بهانه عوض کردن بیمارستان هیچ یک را قبول نمیکند. آیا در رای پزشک قانونی برای نقص عضو میشود اعتراض کرد؟ همچنین بیمه میتواند هزینه درمان را قبول دار نشود؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

بله میتوانیدازطریق دادگاه کیفری وارجاع به کمیسیون تخصصی پزشکی قانونی شکایت کنید