مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی با فیش حقوقی

با سلام.
بنده دانشجو معلم هستم
ضامن یکی از اقوام در بانک شدم. خواستم بدونم با توجه به این که بنده فقط حکم کارگزینی و فیش حقوقی رو گذاشتم و گواهی کسر از حقوق نزاشتم. بانک میتونه در صورت نپرداختن اقساط، حساب من رو مسدود کنه یا فقط با گذاشتن گواهی کسر از حقوق میتونه این کار رو انجام بده.

پاسخ ها :

ضمانت بانکی با فیش حقوقی ضمانت وام با فیش حقوقی ضامن شدن دانشجو معلم فیش حقوقی ضمانت بانکی ضامن