مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک توسط شهرداری

با سلام. زمینی حصارکشی شده سند تک برگ پلمب خریداری کرده ام. سر خیابان 24 متری و الان با توجه به مصوبه شهرسازی و طرح جامع شهر خیابان 45 متری شده و الان بدون ابلاغ از طرف شهرداری به اینجانب با حکم دادستان شهر، متوجه تخریب ملک شدم. حکم آن چیست؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر این شرایط بوده و خبر نداشتید و فروشنده به شما نگفت میتوانید طرح دعوای خسارت یا فسخ حسب مورد بکنید اما اگر با همین شرایط خریدید موضوع متفاوت است