مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات خط به نام همسر

سلام. من میخوام برم شکایت کنم تا بتونم پرینت مکالمات همسرم را بگیرم. خواستم بدونم آیا خود ایشان هم مطلع میشن یا نه؟ چون نمیخوام خودشون بدونن. چی کار باید انجام بدم؟ البته گفتن باید برم دفتر خدمات قضایی برای شکایت. خواستم بدونم درست هست؟

پاسخ ها :

پرینت مکالمات خط به نام همسر پرینت خط بدون اجازه صاحب خط پرینت مکالمات خط پرینت خط همسر پرینت سیم کارت دیگری پرینت خط