مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز ملک ارثی بدون اجازه وراث

سلام. پدرم 13 سال پیش فوت شدن و یک خونه یک طبقه ارث گذاشتند و برادرم بدون اجازه من که خارج از ایران بودم، دو طبقه بالایی را ساخته و الان هم 2 طبقه رو میخواد. از طبقه اول هم ارث میخواد.

پاسخ ها :

ساخت و ساز ملک ارثی بدون اجازه سایر وراث ساخت و ساز ملک ارثی ساخت ملک ارثی ملک مشاع ارثی ملک ارثی ارث پدری ارث پدر ارث ارث