مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

سلام من یک چک به مبلغ 200/000/000 ریال از یه آقایی گرفته بودم بابت مشارکت کاری ولی در تاریخ مقرر اون آقا رفت چک رو مسدود کرد و از من به عنوان خیانت در امانت شکایت کرد ولی چون ادله کافی نداشت و با توجه به دفاعیه بنده پرونده مختومه اعلام شد بعد بنده از ایشان شکایت کیفری کردم بازپرس به ایشون دستور داد فردای روز دادگاه باید جلوی چک رو باز کنه نامه اش رو برای بازپرس ببره که ایشون به قولش عمل نکرد و عملا سر بازپرس هم کلاه گذاشت و ما با بدبختی تونستم بعد چند ماه پول اون چک رو ازش بگیریم حالا از اون طرف بازپرس پرونده رو به دادگاه کیفری شماره 2 ارجاع داده و ایشون حتی تو دادگاهم حاضر نشده ولی من حضور پیدا کردم و گفتم وجه چک رو دریافت کردم و خسارت ضرر و زیان میخوام ولی قاضی به خاطر مسدود کردن چک آن هم برخلاف موضوع به ایشان 1 سال زندان و دوسال محرومیت از دادن دست چک رو داده و مهلت واخواهی داده
سوال من اینه که اگر ایشون برای واخواهی بره ممکنه از حکمش کم شه یا جرمش مربوط به اینه که چک رو خلاف موضوع مسدود کرده و ما رو اذیت کرده و همچنین سر بازپرس کلاه گذاشته ممکنه حکم رو عوض نکنه؟ و مورد اینکه 2 تا چک دیگه هم بود که قرار بود ایشون تاریخش رو عوض کنن و به ما برگردونن ولی وقتی دادیم دیگه پس ندادن بهمون ولی عکس اون چک ها رو داریم آیا میتونیم عکسا رو به همین دادگاه ارائه بدیم و درخواست اون دو تا چک رو داشته باشیم؟

پاسخ ها :

ابراهیم حاجیان

ابراهیم حاجیان :

استان :

در خصوص واخواهي اين امر ممكن است