مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک به پدر توسط پدر بزرگ

سلام پدر بزرگ من در زمان حیات خود ملکی به پدر من بخشید که خانه بسازد حدود 45سال پیش در روستا پدر من وقتی پدر بزرگم زنده بود ملک را فروخت پدر من تازگی فوت کرده است آیا عموهای من می‌توانند ادعایی نسبت به آن ملک داشته باشند چون درآن زمان قولنامه ای نبوده ولی خیلها شاهد هستن و میتوانند شهادت دهند

پاسخ ها :

حسين  سيفي

جناب آقای حسين سيفي :

باسلام درصورت طرح دعوی توسط عمویتان میتوانید باتعرفه شهود ادعای خود راثابت کنید

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام از آنجا که ملک هبه شده و تصرف هم در آن شده همچنین پدربزرگ شما نیز از هبه رجوع نکرده اند به نظر مشکلی نیست