مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس های خصوصی

سلام و عرض ادب.
چند وقت پیش از طریق آدمی که خودش رو جای یک آدم دیگر قرار داده بود و من گول خوردم. به طرز عجیبی از طریق دوست شدن صحبت کردیم و بعد از من فیلم و عکس خصوصی خواستن و من گولشون رو خوردم و الان به طور وحشتناکی داره تهدیدم میکنه. نه آدرسی و نه شماره تلفنی از من داره و به طور دیگری از من فیلم میخواد. آیا پلیس فتا میتونه متوجه بشه که اصلا این شخص کی هست؟ من هم مجازات دارم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به پلیس فتا مراجعه کنید
و هیچ جرمی و مجازات برای شما نیست
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد