مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض دادستانی به حکم دادگاه

باسلام. بنده دادگاهي شدم و دادگاه حکم برائت داده است ولي قطعي نشده. الان به من گفته اند دادستاني نسبت به حکم برائت من اعتراض کرده. در ضمن شاکي هم رضايت داده و بعد از 22 روز هم که ميتوانسته اعتراض کنه، اعتراضي هم نکرده. نگران هستم. روند پرونده چگونه ميشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

جرایمی که دارای جنبه عمومی هستند دادستان میتواند نسبت به قرار یا حکم اعتراض کند که بسته به مورد در مرجع مورد نظر رسیدگی میشود.

محمد ابراهیم نیازی

جناب آقای محمد ابراهیم نیازی :

با سلام به چه جرمی از شما شکایت شده است؟