مشاوره حقوقی رایگان - زمین موروثی

با سلام و احترام.
بنده یکی از وارث هستم که پدرم در سال 69 فوت کرده و پدربزرگم سال 54 فوت کرده. زمین های کشاورزی آبی و دیمی در اختیار یکی از عموها بوده و هست که بدون رضایت سایر وراث، زمین های موروثی را بین اهالی روستا تقسیم کرده و من و بقیه عموها چند بار رفتیم گفتیم زمین های ما رو بده گفتن برید شکایت کنید. ما هم همگی رفتیم شکایت کردیم. اجرت المثل چند سال شده حدود 70 میلیون و دادگاه هم یکی دو روز پیش رای صادر کرده که تا بیست روز وقت دارید و گر نه دادگاه از طریق مزایده زمین ها رو به فروش میرساند. در صورتی که همون عمو بدون رضایت سایر وارث زمین را تقسیم کرده و الان هم اعلام کرده زمین به فروش برسد در صورتی که کل وراث حاضر به فروش نیستن. خواهشمند است پیگیر موضوع شوید. با سپاس فرواوان

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

طرح موضوع کامل نیست.
به نظر میرسد که دادخواست تقسیم ماترک داده باشید و به علت کثرت وراث و قابل تقسیم نبودن حکم به فروش داده شده باشه
بهتر هست که با ارایه کلیه مدارک مربوطه با وکیل مشورت کنید