مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی قبل از ازدواج

سلام.
من دختر هستم. حدود 6 الی 7 سال پیش رابطه جنسی داشتم ولی به پرده ام آسیبی نرسیده و دچار پارگی نشده.میخواستم بیینم من بخوام ازدواج کنم از طریق پزشک قانونی یا آزمایش و ... ممکن هست معلوم بشه؟ تو رو خدا کمک کنید. اگر معلوم میخواد بشه من قید ازدواج رو بزنم چون واقعا آبرویم میره اگر بخواد معلوم بشه. بعضی ها میگن از روی آثار روی بدن معلوم میشه یعنی چی؟
خواهشا توضیحات لازم رو بدین.

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام به یه پزشک زنان مراجعه کنید اگر تایید سلامت پرده بکارت میکنه که جای نگرانی نیست