مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک تجاری در ایام کرونا

با سلام
بنده 2 سال است که یک مغازه را اجاره کردم. اما در تاریخ 99.10.15 قراردادم تمام می شود. صاحب مغازه دو هفته پیش گفته حتما باید تخلیه کنید و میخواهم پسرم در مغازه کار کند. همیشه خوش حساب بودم و کوچکترین مشکلی وجود نداشته. آیا می تواند حکم تخلیه بگیرد؟ من نیاز دارم حداقل تا پایان برج 11 در مغازه بمانم. در زمان قرارداد ایشون چک تضمین تخلیه هم گرفتند. آیا با توجه به کرونا می توانم دیرتر مغازه را تخلیه کنم؟ چقدر زمان دارم. ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

احمد خراسانی سرچشمه اسماعیل آباد

احمد خراسانی سرچشمه اسماعیل آباد :

استان :

بله با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا میتونین تا سه ماه تخلیه نکنین