مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض دائمی

منزلی به اینجانب به ارث رسیده که همسایه ما نسبت به دیوار اتاق ما ادعای مالکیت دارد - دیوار اتاق ما قدیمی بوده و اتاق است و وی از دیوار ما به عنوان دیوار حیاطش استفاده می کند . پس از یکبار کارشناسی دیوار طبق سندی قدیمی که داشت به وی تعلق گرفت و با اعتراض ما دوباره کارشناسی 3 نفره شد و دیوار به علت قدیمی بودن و ... به ما تعلق گرفت و باز هم با اعتراض های مکرر وی توانستیم ملک مورد نظر را سند جدید تک برگ بزنیم و آن دیوار معترضی در سند دیوار به دیوار قید شده که یعنی هر دو دیوار دارند. البته وی دیوارش را خراب کرده فقط دیوار اتاق ما است و اشتراکی از دیوار ما استفاده می کند. حالا جدیدا دوباره همان کارشناس اول را که دیوار را به وی داده بدون اطلاع ما آورده و وی دوباره دیوار را مطابق سندش به وی داد و البته نظریه کارشناسی 3 نفره که ما آوردیم قید کرده که سند وی دارای اشکال است و باید تصحیح شود. ضمنا یک اشکال پلاک در سند ما پیدا کرده که 1808 را 1809 نوشته و حالا دوباره اعتراض کرده و با این نظریه کارشناس که اول و دوباره بعد از ما آورده می خواهد سند ما را باطل کند ! آیا وی می تواند یک کارشناس را 2 بار بیاورد !؟ و نباید کارشناس 5 نفره بیاورد؟ و ضمنا نوشته که چون دیوار به دیوار در سند ما قید شده اشتباه است و فقط یک دیوار است!(دیوار اتاق ما) . ضمنا اگر به فرض دادگاه رای به اصلاح سند ما جهت تصحیح بدهد وی دوباره می تواند با گذاشتن شکایت های متعدد در اداره ثبت مانع از صدور دوباره سند شود؟ چون قبل از صدور سند دائما اعتراض می گذاشت و مانع می شد و اذیت می کرد ! اعصابمان از این شخص خرد شده و دائما کار وی شکایت و رفتن دادگاه پاسگاه و خوردن حق مردم است و حتی یک قسمت از زمین وقف روستا را هم در زمین خود گرفته است و کسی هم کاری نمی کند! حتی با وجود اینکه در دادگاه هم مطرح می کنیم بی اعتنا هستند! حال می خواستم به یک نحوی از شکایت های وی خلاص شوم . آیا وی می تونه سند جدید من رو با همان ادله قدیمی و مطابق سند قدیمی خودش که اصلا کروکی ندارد و حتی مساحت ش هم مشخص نیست و فقط طول و عرضش مشخص شده ، باطل کند و دیوار اتاق ما را به عنوان اشتراکی و یا ماله خود کند؟ چون احتمالا اگر این کار را کند ، قصد دارد تقاضای تخریب دیوار اتاق را کند و البته این ملک فقط حدود 10 سال است که در اختیار اوست . ممنون

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام به دلیل مطرح بودن دعوی در محاکم ، حتما به وکیل مراجعه کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به اینکه شما یکبار رأی در این خصوص گرفته ایید،با توجه به اصل مختوم به ایشان نمی تواند دعوای مجدد با همان موضوعیت وهمان دلایل در دادگاه طرح نماید.تعیین کارشناس هم به عهده دادگاه است نه با انتخاب طرف دعوا.یاالله