مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مالکیت موتور سیکلت

با سلام. سال 90 پدرم یک موتور خرید و سند به نام نزده. قولنامه هم گم شده.
پدرم فوت کرده الان که رفتم دنبال سند فروشنده یک بار گفت سند خورده به نامش بعد که فهمید فوت شده گفت قولنامه بیار سند برات بزنم. بعد هم که فهمید قولنامه هم ندارم، زد زیر همه چیز.
چطوری میتونم بفهمم سند به نامش خورده یا نه؟

پاسخ ها :

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

سلام و وقت بخير
ارائه خدمت كامل و شايسته نيازمند بررسي مدارك و توضيحات دارد؛ از قسمت مربوط در سايت درخواست وكيل با صرف هزينه نماييد