مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک واگذار شده برای مهریه

با سلام.
یک آپارتمان از پدرم به من و خواهر و برادرم ارث رسیده است. با توافق من و خواهرم آپارتمان را طی وکالت بلاعزل به برادرم واگذار کردیم.
همسر اینجانب قصد به اجرا گذاشتن مهریه اش را دارد. آیا میتواند آپارتمان را برای اخذ مهریه اش توقیف کند؟
با سپاس

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. با توجه به اینکه وکالت مالکیت نمی آورد می تواند ارثیه شما را توقیف نماید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم