مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صوت فوت شوهر

سلام. همسر خاله ام یک سال پیش بر اثر تصادف فوت کرد و از بیمه خودرو پولی به خاله و دو تا دخترش و مادرشوهرش رسید. الان خاله ام درخواست مهریه کرده. الان وکیلش میگه که از اون پولی که بابت تصادف به دو تا دخترت و مادرشوهرت رسیده، نفری 20 تومن بگیری که میشه 60 تومن بابت مهریه. آیا این حرف درست هست؟ در ضمن متوفی هیچ ارثی نداشت. حتی یک سر سوزن. لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام چنانچه وراث متوفی ترکه را رد نکنند در حکم قبول ترکه است و هریک مسئول تمام دیون به نسبت سهم الارثی که از ماترک میبرند هستند و میشود به ایشان رجوع کرد