مشاوره حقوقی رایگان - خلافی خودرو

با سلام. خودری پرشیا از خانمی خریداری نمودم. در دفترخانه همزمان با پرداخت کل پول، نوشتن مبایعه نامه و وکالت کاری تعویض پلاک، وکالت بلاعزل فروش و یک ماه قرار تعویض پلاک نمودیم. فروشنده با توجه به درج در قولنامه اقرار به پرداخت و تسویه کامل خلافی نموده اند. متاسفانه ضمن مراجعه به شماره گذاری متوجه شدم مبلغ 940 هزار تومان خلافی دارند. سوال من این است آیا میتوانم مبلغ خلافی که مربوط به پلاک فروشنده می باشد را درج در بدهی همان پلاک قرار داده تا هم زمان با درخواست نامبرده جهت استفاده از پلاک فوق مجدد برای خودروی دیگر خریداری شده محاسبه و توسط اداره راهنمایی دریافت تا اجازه استفاده از پلاک فوق میسر گردد. همانند نمره منفی برای پلاک فوق و گواهینامه مالک پلاک قرار میگیرد. خلافی نیز تا زمان تسویه جزء بدهی های صاحب پلاک منظور گردد و بدین گونه خریداری بیچاره متضرر و پل های شورا و یا دادگاه قضایی را طی نکند. آیا این قضیه منع قانونی دارد یا نه؟ با سپاس از شما.

پاسخ ها :

پرداخت نکردن خلافی خودرو توسط فروشنده خلافی پلاک خودرو قوانین خرید و فروش خودرو خلافی خودرو خودرو