مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن خلافی توسط فروشنده

سلام .. بنده یه خودرو خریداری کردم و پول تمام پرداخت کردم فروشنده دستگاه کارت خوان همراش داشت و پول خودرو رو در از دوتا کارت پرداخت کردم .. و یه وکالت داد به من واسه تعویض پلاک ... بنده خلافی گرفتم دیدم 2میلیون خلافی داره .. الان هرچی زنگ میزنم جواب نمیده ... پلاک ماشین هم به نام یه خانم هستش .. من باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایم کنید تشکر

پاسخ ها :

سعید سلطانی آذر

جناب آقای سعید سلطانی آذر :

با سلام .معمولا این نوع خرید و فروشهای سرپایی بر قصد و زمینه سازی قبلی انجام میگیرد و باید از قبل با آگاهی نسبت به هرگونه معامله ای اقدام نمود. علی ایحال در صورتیکه در قرارداد پرداخت خلافی تا تاریخ تحویل بر عهده فروشنده باشد میتوانید نسبت به الزام طرفین به پرداخت خلافی اقدام نمائید