مشاوره حقوقی رایگان - در خواست حکم زندان برای مقصر تصادف

با سلام. پدرم در خودرو یک راننده که در اثر بی احتیاطی راننده فوت کرده و پزشکی قانونی علت مرگ را ضربه مغزی در اثر تصادف اعلام کرده، چه طور میتونم حداکثر حکم زندان را به مقصر درخواست و قطعی کنم؟ ضمنا بیمه نامه ایشان کامل است. تصادف در روز اربعین بوده.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

برای تصادفات غیر عمد حکم زندان نمیدن...جزای نقدی درنظر می گیرند