مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع به شریک

سلام، ملکی که بین دو نفر بصورت مشاع تقسیم شده حالا یکی از طرفین میخواهد سهم خودش را بفروشد، به طرف مقابل خودش پیشنهاد داده که سهمش را بخرد یا اگر توانایی خرید ندارد همه ملک را بفروشیم، ولی او با توجه به درخواست شفاهی بنده، هیچ اظهار نظری نمی‌کند، از لحاظ قانونی چه اقداماتی می‌توانم انجام بدم؟؟

پاسخ ها :

مهري  حسين پور

مهري حسين پور :

استان :

با سلام.خواسته خودتون رو با ارسال اظهارنامه ی رسمی به ایشون اعلام‌کنید.و یک‌هفته برای تعیین تکلیف به شریک مهلت بدین.در صورتی که اقدامی صورت نگرفت.از طریق دادگاه اقدام کنید