مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف ملکی

باسلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیزمان
2سال پیش من و یه آقایی ملکی را خریداری کردیم به قیمت 110میلیون، بدونِ سند رسمی، هر دو به میزان مساوی سهم داشتیم در مبایعه نامه، بعد ما ملک را به دو قسمت مساوی تقسیم کردیم و نوشتیم که هرکس سهمش کدام طرف است و حق فروش، تخریب، ساخت و.... دارد ، من اقدام به فروش کردم شریکم گفت اولویت با من است که نصف ملک را دارم و سهمت را70میلیون میخرم
50میلیون چک میدهم و مابقی را که دادم مبایعه نامه تنظیم میکنیم ، من قبول کردم، هیچ شاهدی هم وجود نداشت، دقیقاً این برگه را ما نوشتیم (دو فقره چک به مبلغ 40میلیون و 10میلیون
تومان به شماره....و شماره ....بابت خرید منزل......آدرس.....خریدار.....فروشنده....
صرفاً جهت رسید) حال این آقا منکر بقیه پول شده و میگوید چون در کاغذ که نوشتیم قیمت مشخص نشده ، قیمت همان 50 میلیون بوده و اقدام به فروش ملک کرده ، مبایعه نامه ندادم فقط همین رسید پولش را دارد مدرک ، حقم را ضایع کرده ، کسی هست راه نشانم بده بتونم حقم بگیرم اصلا راهی هست ممنون میشم ببخشید طولانی شد(مبایعه نامه اصلی دست خودم هست و قولنامه های قبلیش) (هیچ سوال مبهمی وجود ندا ره دقیقاً همین که گفتم و نوشتم (دقیقاً) اتفاق افتاده) سوالم راقبلا پرسیده بودم اما جواب درستی نگرفتم متاسفانه
راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

عدم پرداخت ثمن ملک مشاع توسط شریک فروش ملک مشاع به شریک ملک