مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال سند خودرو

با سلام و عرض ادب
حدود 9 سال پیش پدر من ماشین از کسی خریداری کرده اما موقع دریافت خودرو قولنامه یا مدرکی نگرفته و صاحب ماشین از بنام زدن ماشین تا به امروز امتناع کرده و از اون سال تا الان مدارک بیمه و معاینه فنی بنام پدرم صادر شده، آیا راهی هست که به صورت قانونی بشه ثابت کرد که ماشین توسط پدر من خریداری شده؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد انتقال سند به نام خودش بدهد

ليلا  كندابي كله

ليلا كندابي كله :

استان :

سلام شما با مدارکی که دارید دادخواست اثبات وقوع بیع رو به طرفیت فروشنده بدهید بعد از محرز شدن معامله و بیع میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو رو بدهید